Tarjoamme monipuolisia ja tuoreita elämyskierroksia, jotka antavat hymyn huulille ja tarinan jaettavaksi.

Helsinki on monipuolinen kohde, jossa riittää nähtävää ja koettavaa. Erityisesti osaavan oppaan johdolla kanssa.
Luomme elämyksen, jossa pääset pintaa syvemmälle Helsingin elämänmenoon ja kuulet tarinat joita useimmat eivät tiedä.

Mielen huoneet  – opastettu kävelykierros Lapinlahden sairaalassa

lapinlahti_front_courtyard

Lapinlahden sairaala on Suomen kuuluisin psykiatrinen hoitolaitos. Tervetuloa tutustumaan sairaalan monipuoliseen historiaan ja siihen liittyvien  ihmisten tarinoihin. Sukellamme mielenterveystyön huimaan kehitykseen keskiajalta nykypäivään. Kierroksella esitellään myös sairaalan nykytilannetta kulttuurin ja mielen hyvinvoinnin keitaana. Kierros on toteutettu yhteistyössä Pro Lapinlahden ja Lapinlahden lähteen kanssa.

Kierros kestää tunnin ja suurin osa ajasta ollaan ulkona. Pukeudu siis kelin mukaisesti. Sisällä tutustutaan mm. Aleksi Kiven huoneeseen. Opastukset joka toinen lauantai 30.9.2017

Kierros alkaa 12:30 Lapinlahden lähteen kahvilan edestä. Kahvilla aukeaa lauantaisin klo 12 ja tarjoaa paikan lämmittelyyn kylmillä keleillä. Englannin kielistä kierrosta järjestetään samoina päivinä klo 14:00

Paikkoja on rajoitetusti (20kpl), joten varaa paikkasi sähköpostitse: sales@greencaptours.com tai tämän nettisivun varausjärjestelmän kautta (englannin kieliselle kierrokselle oma varaus). Lisätietoja myös puhelimitse +358 46 938 4905 (vain puhelut, teksiviestejä ei lueta).

 

Sisällisota Helsingissä 1918 – opastettu kävelykierros

civilwar_1918_finland_576

Kierros järjestetään lauantaisin klo 11. Lähtöpaikkana on Mannerheiminpatsas (Mannerheimin aukio 1) Kiasman vieressä.

Huhtikuussa 1918 saksalaiset joukot hyökkäävät punaiseen pääkaupunkiin Helsinkiin. Sisällissodan ratkaisu häämöttää, mutta radikaalit punakaartilaiset ovat vielä halukkaita taisteluun. Alkaa katkera taistelu kaupungista, kortteli korttelilta. Jälkiä näistä taisteluista on yhä näkyvissä Helsingin katukuvassa. Tule kuulemaan ja kokemaan sisällissodan dramaattista tapahtumahistoriaa ja ihmiskohtaloita Helsingissä. Oppaina toimivat kokeneet kaupunkioppaamme Mikael Penttilä sekä Lauri Kallio.

Normaalihinta 14€ (alle 18 vuotiaat, opiskelijat, eläkeläiset 10€). Maksu käteisellä paikan päällä.

Paikkoja on rajallinen määrä, joten suosittelemme varauksen tekemistä etukäteen. Paikkoja on rajoitetusti (20kpl), joten varaa paikkasi sähköpostitse: sales@greencaptours.com tai tämän nettisivun varausjärjestelmän kautta. Lisätietoja myös puhelimitse +358 46 938 4905 (vain puhelut, teksiviestejä ei lueta)

Keitä olemme?

Olemme monimuotoinen ryhmä eri alojen osaajia. Porukkaan kuuluu mm. biologian, matematiikan sekä historian ja taideteollisen alan korkeakoulututkintoja. Yhteistä meille kaikille on kokemus matkailualalta ja turismista Helsingissä. Oppaillamme on usean vuoden kokemus muun muassa Suomenlinnassa ja pääkaupunkiseudun muilla nähtävyyksillä opastamisessa. Monipuolisen tietotaitomme ansiosta pystymme järjestämään teemoiltaan hyvinkin erilaisia kierroksia.

Palveluitamme on saatavilla suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, saksaksi, espanjaksi ja ranskaksi. Kierroksen saatavuus tietyllä kielellä kannattaa kuitenkin varmistaa etukäteen.

Muita opaskierroksiamme:

City Center – Historiallinen Keskusta -opastettu kävelykierros

Suurkirkko_Helsinki_maaliskuu_2002_IMG_0629

Ummikolle tehokkain tapa ottaa Helsinki haltuun! Senaatintorin ympäristön päänähtävyyksien esittelykierros. Tutustumme Suomen ja Helsingin kehittymiseen ja nykypäivään, arkkitehtuuriin, erikoisiin sattumuksiin ja hauskoihin tarinoihin. Lisäksi tarjoamme vinkkejä illanviettoon, juhlimiseen, ruokailuun ja kulttuuririentoihin. Kierroksilla on myös pieniä yllätysnumeroita, kuten käynti kahvilla Kauppahallissa tai muikun maistelua Kauppatorin rannassa.

Kierrosta järjestetään pelkästään ryhmille (max 20 hlö). Hinta ryhmälle on 180€

Paikkoja on rajoitetusti (20kpl), joten varaa paikkasi sähköpostitse: sales@greencaptours.com tai tämän nettisivun varausjärjestelmän kautta (englannin kieliselle kierrokselle oma varaus). Lisätietoja myös puhelimitse +358 46 938 4905 (vain puhelut, teksiviestejä ei lueta).

Teemme kierroksesta myös karsitumpaa tippipohjaista versiota englanniksi nimellä ”Free Walking Tour”. Katso kierrosaikataulut englanninkieliseltä etusivultamme.

Forest on a Bicycle – Keskuspuistokierros -opastettu pyöräilykierros

Come on! Let's go for a ride!
Pyöräillen luontoon.

Helsingin keskuspuistoon suuntautuva luontoretki, jonka aikana esitellään kaupunkiluonnon moninaisuutta ja läheisyyttä. Matkan varrella nähdään jylhää kuusikkoista aarniometsää, monipuolista lehtimetsää sekä joen ja merenrannan luontoa.

Varaa paikkasi sähköpostitse: sales@greencaptours.com tai tämän nettisivun varausjärjestelmän kautta (englannin kieliselle kierrokselle oma varaus). Lisätietoja myös puhelimitse +358 46 938 4905 (vain puhelut, teksiviestejä ei lueta).

Pubcrawl – Baarikierros – hauskanpitoa

Pub Crawl Helsinki
Pub Crawl Helsinki

Maailmalla huippusuosittu ja nuorekas formaatti, jossa tutustutaan uusiin tuttavuuksiin kiertämällä karismaattisia ja suosittuja ravintolaita sekä baareja. Kierros loppuu suosittuun yökerhoon. Kierroksen hinta sisältää tervetuliaista juoman jokaisessa baarissa, sekä lisätarjouksia. Sisäänpääsymaksut sisältyvät hintaan. Mahdollinen narikkamaksu ei. Kierrokselle ilmoittautuminen kannattaa. Ilman ilmoittautumista paikan päällä ostettuna kierroksen hinta on kalliimpi.

Varaukset sähköpostitse: sales@greencaptours.com tai tämän nettisivun varausjärjestelmän kautta (englannin kieliselle kierrokselle oma varaus). Lisätietoja myös puhelimitse +358 46 938 4905 (vain puhelut, teksiviestejä ei lueta).

Custom – Räätälöity kierros

playing-cards-1068146_960_720

Asiakasryhmä voi esittää toiveensa kierroksen teemasta sekä sisällöstä ja räätälöimme kierrosehdotuksen. Yksi valmis ehdotus on opaskierros (ja mahdollinen piknik tai muu ruokailu) Suomenlinnassa.

Varaukset sähköpostitse: sales@greencaptours.com tai tämän nettisivun varausjärjestelmän kautta (englannin kieliselle kierrokselle oma varaus). Lisätietoja myös puhelimitse +358 46 938 4905 (vain puhelut, teksiviestejä ei lueta).

Varaus- ja peruutusehdot

 

Tervetuloa tutustumaan Helsinkiin pintaa syvemmältä!

Nähdään kierroksella:
Jouko Väärälä, perustaja
jouko576x576

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna